Tamro anställer Mats Johnson som ny vd och Peter Blomqvist återkommer som ekonomichef

– Jag ser fram emot att leda Tamro in i en spännande framtid. Med Tamros marknadsposition och dess fantastiska medarbetare finns alla förutsättningar att bli ännu bättre på att möta våra kunders växande behov och att fortsätta vara deras självklara val, säger Mats Johnson, blivande vd för Tamro. 

Mats Johnson, tidigare logistikchef på Tamro, tillträder som vd för Tamro Sverige från och med den 1 mars 2023. Mats kommer senast från Speed Group där han som vd har haft fokus på tillväxt och lönsamhetsutveckling.Från och med den 1 november 2022 kommer Tamros tidigare ekonomichef Peter Blomqvist tillbaka och axlar åter rollen som företagets ekonomichef. Utöver tjänsten som ekonomichef kommer Peter att vara tillförordnad vd från den 1 november 2022 till dess att Mats Johnson tillträder tjänsten den 1 mars 2023.

– Det är med glädje jag återvänder till uppdraget som ekonomichef för Tamro och att under de närmaste månaderna axla rollen som tf. vd. Tillsammans med alla våra kompetenta medarbetare kommer Tamro kunna fortsätta vara den bästa samarbetspartnern på vår marknad, säger Peter Blomqvist.

För frågor, kontakta Anders Bersten: anders.bersten@tamro.com 

Läs mer om Tamro på: www.tamro.se

Tamro ingår i den europeiska koncernen Phoenix Group, en koncern som startade 1994 med målsättningen att läkemedel ska nå fram till rätt plats vid rätt tid i 25 olika länder. Företaget har totalt över 40 000 anställda och 158 distributionscentraler i Europa.

Anders Bersten
Marknads- och kommunikationschef
Telefon: +46 761 28 67 97