Våra medarbetare.

Pontus Weghammar

Pontus Weghammar

HR-Partner

Tar vara på varje talang

Pontus Weghammar började som HR-partner på Tamro 2012. Med sig i bagaget hade han en färsk examen inom arbets- och folkhälsovetenskap samt erfarenhet från jobb inom rekrytering, försäljning, lager och industri. En bred bakgrund som passar bra eftersom Pontus jobbar brett – med allt från ledarskapsutveckling till ökad delaktighet på distribunalerna.

Jag arbetar löpande med att utveckla Tamros medarbetarrelaterade processer och ser till att avtal och lagar följs för allas bästa. Arbetsmiljön på en distribunal är till exempel fysiskt krävande och det gör arbetsmiljöfrågor viktiga. Genom att jobba hälsofrämjande får vi medarbetarna att trivas och vilja stanna. Det i sin tur gör att vi kan jobba effektivt så att kunderna väljer Tamro även i fortsättningen.

Närvarande ledarskap i alla led

Ledarskap är en annan intressant utmaning – för oss som för alla organisationer. På Tamro vill vi ha ett coachande och närvarande ledarskap samtidigt som varje individ tar sitt personliga ansvar. I min roll ingår bland annat att identifiera vilka behov vi har inom ledarskapsutveckling och ta fram verktyg som svarar mot behoven.

Blandade arbetsuppgifter skapar ett dynamiskt arbete

Tamro är en väldigt trevlig arbetsplats. Den proffsiga och seriösa känslan från min egen rekrytering håller i sig. Tamro är ett bolag som värdesätter ordning och reda och det tilltalar mig. Jag gillar också att i min yrkesroll få chansen att arbeta hela vägen från små och detaljerade frågor till stora och övergripande.