Våra medarbetare.

Pontus Moberg

Pontus Moberg

Chefsjurist

Ser varje avtal som ett konstverk

Pontus Moberg är chefsjurist på Tamro och mångårig medarbetare inom företaget. Jobbet handlar om att utforma affärsmässiga avtal som svarar mot kundens marknadsbehov och samtidigt uppfyller alla juridiska krav. Att skriva och förhandla fram avtal är en konst, och Pontus ser varje avtal som ett konstverk alla parter ska vilja sätta sin signatur på.

När jag började på Tamro i slutet av 1990-talet var det ett annat affärsklimat. Ett handslag räckte långt, avtal var mer en formalitet. Det har förändrats med tiden, i vår värld liksom i andras, och i dag är vår förmåga att ta fram avtal en konkurrensfördel. Vi är lösningsorienterade i vår avtalsförhandling och känner den svenska marknaden väl.

Två nöjda parter är Pontus målbild

Endast fantasin sätter gränserna för hur man kan utforma ett avtal. Det finns nästan alltid ett sätt att hitta en skrivning som gör båda parter nöjda. En pragmatisk inställning underlättar arbetet medan prestige är något man måste lägga åt sidan.

Kollegor med hjärtat på rätta stället

Jag har trivts från första stund på Tamro. Det jobbar många bra människor här, med hjärtat på rätta stället och en enorm lojalitet mot företaget. Personer som varje dag gör det lilla extra för att alla läkemedel ska nå ut till patienterna. Jag ser också en växande innovationskraft som får mig att även i fortsättningen se Tamros framtid med tillförsikt.