Våra medarbetare.

Mileta Krcunovic

Mileta Krcunovic

Plockare, fadder och teamledare

Vikten av att ha en samhällsviktig funktion

Två år efter flytten från Montenegro till Sverige blev Mileta Krcunovic rekommenderad en tjänst på Tamro av en vän. I februari 2018 påbörjade han sin anställning som plockare. Hans potential, driv och vänlighet gick inte att undgå och kort därefter fick han förfrågan om att bli fadder. I dagsläget jobbar han även som teamledare, vilket passar Mileta som handen i handsken eftersom han är både lösningsorienterad, utvecklingsbenägen och en vinnarskalle.

- Det bästa med Tamro är att om vill du utvecklas finns det möjlighet till det. Du sätter dina gränser! Jag har fått möjligheten att utvecklas i min roll vilket resulterat i att jag är både teamledare och fadder. Som teamledare utmanas jag ständigt att lösa komplexa ärenden, vilket jag trivs med! Ingen dag är den andra lik! Att vara fadder innebär att lära upp nyanställda. Det är en jätteviktig roll eftersom vi sätter grunden för ett bra jobb.

Att jobba för ett högre syfte

Tamros kärnverksamhet är att leverera läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter dit och när de ska. Vetskapen om att ens jobb har en samhällsviktig funktion är en av Miletas drivkrafter.

- Tamro har ett livsviktigt uppdrag. Vi räddar liv och det får mig att vilja göra ett bra jobb. Alla som vill göra skillnad är varmt välkomna att bli en del av oss.

Ett samarbete som aldrig glöms

Många minnen har skapats på Tamro. Allt från roliga kollegor till befordran. Ett speciellt minne som Mileta aldrig glömmer är när Covid-19 pandemin slog till. I vanliga fall plockar Tamros medarbetare läkemedel till 10 miljoner invånare i volym. När pandemin slog till ökade volymen till 15 miljoner. Mitt i hetluften stod Mileta som trots stressen kunde se det fina i situationen.

- Alla hjälpte till! Personal från ledningsgruppen, gruppchefer och andra medarbetare från verksamheten plockade för att säkerställa att leveranserna skulle komma ut i tid. Det var fint att se vilket samarbete vi har och att alla stöttar varandra när det behövs.