Våra medarbetare.

Maria Blomgren och Susanne Bryntesson Smedberg

Maria Blomgren och Susanne Bryntesson Smedberg

Receptionister

Världsmästare på vänligt bemötande

Visst, det finns inget världsmästerskap i vänligt bemötande. Men om det hade funnits är vi tämligen säkra på att Maria Blomgren och Susanne Bryntesson Smedberg hade knipit en delad förstaplats. Maria och Susanne jobbar i Tamros reception på huvudkontoret i Göteborg och tar emot alla inkommande samtal. De ser alltid till att den som kontaktar Tamro blir väl omhändertagen från första sekund.

Varje kund ska ses utifrån sina förutsättningar

Det viktigaste i det här yrket är att vara lyhörd. Hur kan jag hjälpa just den här personen på bästa sätt? Varje samtal eller möte kräver att man ger sitt allra yttersta. Alla ska få ett professionellt och korrekt bemötande, oavsett om ärendet är enkelt eller svårt att sätta sig in i. Tanken om att Tamro ska göra rätt i alla lägen genomsyrar företaget och börjar i många fall med det arbete som vi gör.

Den positiva arbetsmiljön smittar av sig

Det är roligt att åka till jobbet varje dag. Vi får chansen att möta så många trevliga människor och det ger så mycket energi. Arbetsklimatet på Tamro är väldigt gott och det är ett seriöst och stabilt företag. Att ha roligt på jobbet är viktigt och det ger ringar på vattnet.