Våra medarbetare.

Lotta Thiel

Lotta Thiel

Varuförsörjare

Vikariatet blev en riktig vinstlott

Ingen fråga är för liten eller för stor för Lotta Thiel, varuförsörjare på Tamro. Lotta har ett långt förflutet inom Tamro och vet hur flödet av varor och information går mellan Tamro och kunderna. Och det hon inte vet tar hon enkelt reda på via sitt stora kontaktnät. Lotta inledde karriären på Tamro som vikarie – något som skulle visa sig bli en riktig vinstlott.

Tillfälligheten ledde Lotta rätt

Jag är apotekstekniker i grunden och hamnade på Tamro av en tillfällighet. Det första halvåret vikarierade jag i kundtjänsten och sedan fortsatte det av bara farten. Sedan 15 år tillbaka arbetar jag som varuförsörjare, och har den senaste tiden arbetat mycket som länk mellan Tamro och Apoteket AB. En viktig del i det samarbetet är att trimma in våra flöden mot deras kampanjer.

Ett öppet arbetsklimat är viktigast för Lotta

Det bästa med jobbet är alla arbetskamrater. Ingen håller på sitt, utan alla delar med sig av vad de kan. Att det alltid finns någon att fråga är viktigt för att jag ska kunna göra mitt arbete. Dessutom gillar jag att jobba med människor som har nära till skratt, och det har verkligen människorna här på Tamro. 

För ett tag sedan pratade jag med kundservicechefen som anställde mig en gång i tiden. Det var roligt att konstatera att det som började som ett vikariat blev en riktig högvinst. Inte nog med att jag hamnade på ett företag där jag har trivts i så många år – jag träffade också min man här!