Frida Svanefjord

Lagermedarbetare

Inte bara ett jobb

Vart du än befinner dig i Umeås distribunal kan du lita på att Frida Svanefjord finns i närheten och kan hjälpa till. Sedan hösten 2018 har hon arbetat som lagermedarbetare och kan hantera de flesta stationer i verksamheten. Allt från att ta emot varor i godsmottagningen till att plocka och packa kylvaror. Men fördelen med att jobba på en mindre distribunal är inte bara att du får lära dig mycket. Genom god sammanhållning och teamkänsla har tighta vänskapsband skapats.

Ingen dag är den andra lik

- En vanlig dag på jobbet kan se helt olik ut. Eftersom Umeå är en mindre distribunal har man möjligheten att lära sig lite av varje och jobba vid olika stationer. Sedan min första dag här har jag haft möjligheten att klättra i arbetsuppgifter och inte minst att ta truck-kort, vilket jag tycker är jättekul!

Vänner för livet

Genom ett tätt samarbete och att tillsammans sträva mot gemensamma mål är det nästan omöjligt att inte knyta vänskapsband. Flera av Fridas närmaste vänner är nu för tiden även hennes kollegor.   

- En av de bästa sakerna med mitt jobb är personerna runt om mig! På Tamro har jag skaffat vänner för livet! Vi har en personalklubb som arrangerar roliga aktiviteter utanför arbetet, vilket jag tror stärkt vår sammanhållning även på arbetet.