Våra medarbetare

Dalia Solaka

Dalia Solaka

Gruppchef Farmaceut

Ingen dag är den andra lik på logistikapoteket

Dalia Solaka jobbar som gruppchef för farmaceuter på Tamro. Hon började på Tamro i februari 2018 och var delaktig i uppstarten av logistikapoteket i Stockholm. Dalia har sedan 2009 jobbat som farmaceut på både små och stora apotek, och har även tidigare erfarenheter som apotekschef.

Det roligaste med mitt jobb är att logistikapoteket är under stor utveckling, det händer saker hela tiden! Jämför med ett vanligt öppenvårdsapotek har jag även betydligt fler kollegor – vilket är jätteroligt! Vi är cirka 80 stycken medarbetare på logistikapoteket, så arbetsdagen blir aldrig ensam eller oinspirerande.

Ser alltid till att skapa motivation och engagemang

Någonting Dalia är noga med är att på en daglig basis leda medarbetare. Att skapa motivation och engagemang är otroligt viktigt för att få verksamheten att flyta på. Hennes främsta drivkrafter är att ha kul på jobbet och känna sig uppskattad som kollega och ledare.

Målet är att alltid leverera till 100 %

Mina arbetsuppgifter är mycket varierande. Jag är delaktig i allt från rekrytering till att vara ute i drift, men under en vanlig arbetsdag brukar jag planera och följa upp det dagliga arbetet, jobba med kvalitetsfrågor och självklart peppa och leda mina medarbetare. För att nå min fulla potential som chef gick jag nyligen en ledarskapsutbildning tillsammans med mina kollegor, vilket var ett underbart minne! Vårt mål är att varje dag leverera 100 %.