Nyheter.

Det senaste från Tamro.

En del av Sveriges beredskap

Att kunna säkerställa en stabil försörjning av läkemedel under kriser är en del av Tamros livsviktiga uppdrag. Tack vare vårt upparbetade transportörsnätverk och samarbete med olika parter inom den svenska läkemedelsbranschen är vi en av nyckelspelarna som bidrar till Sveriges beredskap. Det visar MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, i sin senaste informationskampanj som nu är lanserad.

Läs mer

Plaståtervinning i fokus i nytt pilotprojekt

Hållbarhet har alltid varit en stor del av vad Tamro är. För oss är det en självklarhet att ta ansvar för de utsläpp som vår verksamhet genererar, i strävan efter att minska vårt klimatavtryck. Detta engagemang var en drivande faktor bakom vårt beslut att, i september förra året, ingå ett samarbete med Apoteket, AstraZeneca och REMONDIS. Syftet med detta pilotprojekt är att utforska nya, innovativa lösningar för att återvinna plast.

Läs mer

Kommunikatören som styrs av hjärta och hjärna

En västgötsk kommunikatör som brinner för informationsspridning, löparspåret och göra Tamros verksamhet så lättförståelig och tydlig som möjlig för alla medarbetare. Idag får du lära känna Sofie Halldén, ledningsassistent och internkommunikatör på Tamro, lite bättre.

Läs mer