Nå ut. Nå in.

Att nå ut med produktinformation till apotek och patienter är viktigt. Det kan handla om allt från att få fler att ta sina föreskrivna läkemedel på rätt sätt till att snabbt få ut information om alternativ produkt när ordinarie är slut. Utmaningen är att hitta rätt kanal.

Tamro ger dig två unika kanaler att nå ut och in med produktlanseringar, kampanjmaterial och informationsinsatser. Båda bygger på vår dagliga kontakt med 1 450 apotek landet över:

Den ena kanalen är vår digitala plattform med 160 000 inloggningar per månad. Här har du möjlighet att lägga upp produktinformation som når alla användare på apoteken. Likaså att skapa e-postutskick för dina erbjudanden.

Den andra kanalen är våra klassiska blåbackar. Vi kan skicka med kampanjvaror, varuprover och patientbroschyrer i samband med en vanlig varuförsändelse. Det finns också möjlighet att skicka material som är relaterat till försändelse av en specifik produkt.

Läs gärna vårt produktblad om tjänsterna, eller hör av dig direkt via kontakt@tamro.com eller 031-767 75 00 för mer information.