Tillsvidareanställning
Heltid
Dag
2024-04-21
Göteborg
Västra Götaland
Mats Nilsson
+46 317677746

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Underhållsingenjör till Tamro Göteborg

Vill du vara med och göra skillnad och ta vår verksamhet in i framtiden?

Vi söker nu en underhållsingenjör till Distribunalen i Göteborg som ska vara med och utveckla vår teknikavdelning. Här får du varierande och viktiga arbetsuppgifter med fokus på bland annat förebyggande/avhjälpande underhåll av vår högt automatiserade anläggning.

Om tjänsten

På vår teknikavdelning kommer du främst att arbeta med felsökning, reparationer, förebyggande och avhjälpande underhåll, och dessutom delta i en del projekt. Din uppgift blir också att bereda, planera och följa upp underhållsaktiviteter. Här blir du en viktig spelare i ett lag om 8 personer som ska säkerställa en stabil drift av vår avancerade anläggning. Du kommer att arbeta enligt schema varannan vecka tidigt pass och varannan vecka sent pass.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot el eller automation.
  • Har ett par års erfarenheter inom området.
  • Behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift.
  • Innehar B-körkort.

Vem är du?

För att trivas i rollen som tekniker behöver du vara en problemlösare som driver ditt arbete framåt på ett självständigt och ansvarsfullt sätt. Du tar egna initiativ och ser utmaningar som en del av ditt lärande. Du är lagspelaren som gärna delar med dig av dina kunskaper till dina kollegor så att ni tillsammans kan nå bästa resultat. I rollen kommer du att ha många kontaktytor vilket ställer krav på en god social och kommunikativ förmåga.

Vi erbjuder

En spännande bransch under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag och du blir en del av ett viktigt företag som verkligen gör skillnad i samhället.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Schemalagd beredskap ingår i tjänsten. Placering i Göteborg. Vill du veta mer om jobbet kontakta Mats Nilsson, teknikchef på telefon 031-767 77 46 alternativt via e-post till: mats.nilsson@tamro.com

Ansökan

Om du känner igen dig i rollen och är intresserad tveka inte att skicka in din ansökan! Du ansöker via vårt rekryteringssystem Easycruit. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vi går igenom ansökningar löpande och sista ansökningsdag är den 21 april, 2024

Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi tagit beslut om rekryteringskanal för denna tjänst undanber vi oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Tamro AB

Ett livsviktigt uppdrag
Vi äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det vi däremot har är 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. I vårt livsviktiga uppdrag strävar vi alltid efter att finnas där för dem som behöver oss mest. Och vår roll som en oberoende aktör bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel – idag och imorgon.