Tillsvidareanställning
Heltid
Dag
2021-09-30
Kungens Kurva/Nykvarn
Stockholm

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Underhållschef till Tamro!

Är du en erfaren underhållschef som drivs av att utveckla såväl verksamhet som människor? Vill du vara en del av Tamros fortsatta resa med att göra skillnad för människors välbefinnande och hälsa? Nu söker vi en lösningsorienterad, relationsbyggande och analytisk person. Är det dig vi söker?   

Dina arbetsuppgifter

Som underhållschef hos oss har du det övergripande ansvaret för distribunalens teknik- och fastighetsunderhåll. Vi söker dig som vill vara med och forma drömfabriken Tamro Stockholm tillsammans med oss!

Du ansvarar för förebyggande och avhjälpande underhåll, utveckling av produktionsutrustning i samråd med övriga avdelningar samt produktionstekniskt arbete med mål att effektivisera driften och minimera produktionsstörningar.

Underhållsavdelningen ska verka för långsiktiga och smarta lösningar som gör oss effektivare samt skapar en säkrare arbetsplats. Här arbetar du aktivt för att företagets miljö, kvalité och säkerhetspolicy efterlevs inom ditt ansvarsområde, likaså ansvarar du för det systematiska brandskyddsarbetet.

Som underhållschef driver du implementeringen av LEAN-filosofin och det finns stora möjligheter att påverka framåt hur du vill att avdelningen ska utvecklas. Du leder ett team om cirka 10 personer där ni tillsammans på avdelningen prioriterar det arbete som ska utföras genom daglig styrning.

Du ingår i ledningsgruppen där ni tillsammans samordnar och utvecklar distribunalen samt säkerhetsställer att de underhållsplanerna inom ditt område fortlöper. Du har ekonomi- och budgetansvar för avdelningen och rapporterar till platschef Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som drivs av nyfikenhet på förbättringar och har lätt för att knyta kontakter. Du har en stark egen drivkraft att lyckas och trivs i en roll där du på effektivaste sätt utnyttjar resurserna som finns och vidareutvecklar ditt ansvarsområde. Du är trygg och coachande i din ledarroll med stor självinsikt som tycker om att skapa ordning och långsiktig stabilitet i ditt team. Du fattar affärsmässiga beslut och är en ledare som vet att förbättringsarbete och samarbete är nyckeln till framgång!

Dina styrkor

 • Du är noggrann, älskar analysarbete och får en extra energiboost av att identifiera lösningar på problem och se möjligheter
 • Du initierar, anpassar och styr upp förändrings- och utvecklingsinsatser
 • Du leder med tydlighet, involvering och prioritering i förändring
 • Du värdesätter och trivs med att samarbeta med andra
 • Du har en förmåga att ta fram kort- och långsiktiga planer som är övergripande och realistiska

Din erfarenhet

 • Tekniks utbildning på minst gymnasienivå
 • Dokumenterad erfarenhet av att arbeta i ledande befattning inom teknik och underhåll
 • Tidigare erfarenhet av arbete med förebyggande underhåll och teknik
 • Meriterande med el behörighet eller elektrikerutbildning
 • God förståelse och erfarenhet av LEAN Production
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift

Övrigt om tjänsten och hur du söker

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Placering: Tamro Stockholm, Kungens Kurva och Nykvarn

Kollektivavtal: Unionen, Lagring & Distribution

Ansökan: CV med tillhörande motivering varför du är lämplig för rollen som Underhållschef.

Sök redan idag! Vi arbetar med löpande urval och tester vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2021-09-30.

Varmt välkommen med din ansökan!


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.