Vikariat
Heltid
Varierande arbetstid
2021-02-28
Kungens Kurva
Stockholm
Mikael Wrangås

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Teknik/Underhållstekniker till Tamro

Är du serviceinriktad och initiativrik? Bra!

Nu söker vi en drift/underhålls-tekniker till vår teknikavdelning i Stockholm. Var med och utveckla vår produktionsanläggning och vårt sätt att arbeta!

 

FÖREBYGGANDE OCH AVHJÄLPANDE UNDERHÅLL

På vår teknikavdelning kommer du främst att arbeta med att övervaka och styra driften vid anläggningen även felsökning, reparationer och avhjälpande underhåll. Som drift/underhålls-tekniker kommer du också delta i projekt- och installationsarbeten.

Du blir en viktig spelare i ett lag om 9 personer som skall säkerställa en stabil drift av vår mycket avancerade anläggning.

Då nu Tamro expanderar, kommer arbetstiden för laget täcka samtliga dygnets timmar sön-fredag.

Schemalagd beredskapstjänstgöring ingår.

 

DU ÄR SERVICEINRIKTAD OCH GILLAR ATT DELA MED DIG AV DIN KUNSKAP

För att lyckas - och självklart även trivas - behöver du ha en gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot drift och underhåll samt ett par års erfarenhet inom området. Att arbeta på vår underhållsavdelning kräver att du är serviceinriktad, en god kommunikatör och att du delar med dig av din kunskap till dina kollegor. En förutsättning är att du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Eftersom du kommer att ställas inför nya problem och utmaningar är det även viktigt att du är självständig, kreativ och att du har en god initiativförmåga.

 

Erfarenhet av nedan är meriterande:

• Fastighetsteknik

• Pneumatik och hydraulik

• Mekanik

• El

• Siemens PLC

• Bearbetningsmaskiner, svarv och fräs

• Svetsarbeten med GAS, EL, MIG, TIG

• Heta-arbeten

• B-körkort

• Förarbevis på Truck och mobila plattformar

 

Tjänsten är ett heltids vikariat på 3 år, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön enligt avtal, Kollektivavtal med Unionen 

 

Har du frågor, kontakta:

Mikael Wrangås, Gruppchef 08-567 77 144

Per-Erik Pettersson, Unionen, 08-567 77 137

 

Intervjuer och tester görs löpande så vänta inte med din ansökan, tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har vi noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, rekryteringssajter eller liknande.


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.