2021-12-06
Göteborg
Västra Götaland
Samaneh Lomander
+46 317677525

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Supply Chain Coordinator/Varuförsörjare

Vill du vara en del av Tamros fortsätta resa med att göra skillnad för människors välbefinnande och hälsa? Trivs du i en roll med mycket ansvar och vill vara spindeln i nätet för att säkerställa en bra tillgänglighet av varor och ett effektivt flöde? Då är det kanske dig vi söker! Till Tamro söker vi en serviceinriktad, samarbetsorienterad och kundintresserad Supply Chain Coordinator.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Supply Chain Coordinator på Tamro arbetar du med varustyrning och operativ service mot våra kunder i syfte att säkra avtalad lagerhållning, leveransservice och hög kvalitet. Rollen är planerar och styr du inköp till såväl vårt distributions- som centrallager. Du kommer få ingå i ett erfaret team med stor kompetens.  

Vi söker dig som drivs av en nyfikenhet på förändringar, har lätt för att knyta kontakter och har en stark egen drivkraft att lyckas. I rollen kommer du att ha många kontaktytor både externt och internt, vilket ställer krav på god social och kommunikativ förmåga.

Ditt arbete utgår även ifrån att du kontinuerligt tillsammans med dina kollegor säkrar och följer upp produktflödet och god tillgänglighet i syfte att förebygga driftstörningar. I din roll handlar det om att balansera leveranskedjan för att optimera processen och att du löpande analyserar och följer upp t.ex. servicegrad, saldo, restorder, inköp, separata leveransanalyser. I din roll som Supply Chain Coordinator agerar du även och koordinerar ditt arbete med i syfte att tillgodose att regler, rutiner och avtal efterföljs och utvecklas.

Din profil

 • Dina styrkor
  • Du gillar utmaningar och får energi av att vara spindeln i nätet – en energi du gärna delar med dig till andra
  • Du är noggrann, älskar analysarbete och får en extra energiboost av att identifiera lösningar på problem och se möjligheter
  • Du värdesätter och trivs med att samverka med andra både interna kunder och externa kunder
  • Din förmåga att bygga relationer innebär att du förhåller dig öppet och får andra att känna sig bekväma
  • Din kommunikativa förmåga är mycket vass och du trivs att bygga långsiktiga och goda relationer kunder
 • Din erfarenhet
  • Eftergymnasial utbildning t.ex.Universitet/Högskola eller YH inriktning mot Logistik, Inköp eller annat som vi bedömer relevant för tjänsten
  • Erfarenhet av att ha arbetat i liknande roll
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem, meriterande om du arbetat i Enterprise one
  • Goda kunskaper i Svenska och engelska i såväl tal som i skrift
  • Goda kunskaper inom Office-paketet,
  • Mycket goda kunskaper i excel

Övrigt om tjänsten

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Arbetstid: Heltid, dagtid
 • Bifogas i ansökan: CV
 • Kontakt: Samaneh Lomander, Supply Chain Manager, Tamro via samaneh.lomander@tamro.com. Vi kommer inte ta emot ansökningar via mail.

Sök redan idag! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2021-12-06.

Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag eller andra annonsförsäljare, då vi valt att sköta rekryteringen själv.

Varmt välkommen med din ansökan!


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.