Provanställning
Deltid
Dag
2022-08-21
GÖTEBORG
Västra Götaland
Hejwa Kader

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Lagermedarbetare på deltid till Tamro Göteborg

Arbetsuppgifterna är sammanhängande utifrån verksamhetens art och gemensamt för dessa är hantering av varor som distribueras till apotek runtom i landet.

Vi söker dig som är tillförlitlig, målmedveten och tycker om att arbeta mot uppsatta mål, vi ser gärna att du är lite av en tävlingsmänniska. Att du har en positiv livssyn och en vilja att bidra till vår verksamhet är en självklarhet för oss. Vi värdesätter plikttrogna medarbetare som levererar hög kvalitet och som vill vara en del av vårt team.

Tamros kärnvärden är:

Vi skapar Värde

Vi skapar möjligheter

Vi tar ansvar

Vi samarbetar

Du ska ha:

 Minst 18 år

 God fysik

 Läsa och förstå instruktioner och rutiner på svenska språket

Meriterande:

 Erfarenhet från läkemedelsbranschen

 Erfarenhet från orderplock på lager

 Truckkort

Arbetstiderna varierar mellan 06:00 – 21:00. Tjänsterna som vi söker till är provanställning på deltid, ca 20-25 timmar per vecka.

Är du vår nästa Tamroit? Välkommen att skicka in din ansökan till oss via Tamros hemsida. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan senast 2022-08-21.

Varmt välkommen med din ansökan!


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.