Provanställning
Heltid
Varierande arbetstid
2021-01-31
Stockholm/Kungens Kurva
Stockholm
Dalia Solaka
08-567 77 271

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Farmaceut Tamro

Nu söker vi fler Farmaceuter!

Vill du vara med på vår tillväxtresa och utmana ditt arbetssätt som traditionell farmaceut? Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och vill tillhöra ett drivet och glatt gäng! Är det dig vi söker?

Idag har vi på Tamro 100 % av Apoteket AB:s E-handel och vi fortsätter växa vilket medför att vi behöver utöka vår personalstyrka ytterligare. Då vi arbetar med e-handel och vårdavtalskunder till olika landsting arbetar du ostört från kunder tillsammans med dina kollegor som består av farmaceuter och lagermedarbetare. Ni arbetar i team och din uppgift är den farmaceutiska slutkontrollen.

Dina arbetsuppgifter

 • Iordningsställa receptexpeditioner för e-handel och rekvisitioner för slutenvård/privata vårdgivare.
 • Iordningställa receptexpeditioner för dialys i hemmet, licenser och ex tempore.
 • Bereda olika läkemedel

 

Din profil

 • Som person är du självständig, drivande och effektiv som planerar och styr ditt arbete i linje med uppsatta mål.
 • Du är en flexibel lagspelare
 • Du driver ditt arbete framåt där du skapar en förståelse för helheten som ger dig förutsättningar att se behovet av förbättringar

Din erfarenhet

 • Legitimerad receptarie eller apotekare
 • Meriterande med goda kunskaper systemen REX & eBS.
 • Meriterande med erfarenhet från e-handel
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Vi erbjuder dig

En spännande bransch under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag! Vi erbjuder en arbetsplats där vi visar respekt mot varandra, vi gör alltid rätt för oss och drivs ständigt framåt av vårt livsviktiga uppdrag.

Här har du stort egenansvar och varierande arbetsuppgifter – din personliga utveckling är viktig även för Tamros fortsatta utveckling!

Övrigt om tjänsten och hur du söker

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Anställningen är en tillsvidaretjänst. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
 • Placering: Kungens Kurva
 • Arbetstid: Varierad arbetstid mellan 07:00 – 19:30 (Söndagsjobb förekommer)
 • Bifogas i ansökan: CV, personligt brev och kopia på legitimation
 • Kollektivavtal: Unionen Lagring & Distribution.
 • Kontakt: Gruppchef Dalia Solaka via dalia.solaka@tamro.com eller telefonnummer 08 – 567 772 71.                       

Sök redan idag! Tester och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Inför rekryteringsarbetet har vi noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, rekryteringssajter eller liknande.


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.