Visstidsanställning
Heltid
Varierande arbetstid
2021-12-05
Stockholm/Kungens Kurva
Stockholm
Fredrik Sander
08-567 77 308

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Är du vår nye Gruppchef på TAMRO?

Har du intresse för att leda personal och uppnå resultat? Tycker du om att göra skillnad?

Då har vi jobbet för dig!

Vi söker Gruppchef till Logistikapoteket Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär ett coachande ledarskap, skapa långsiktighet och samarbete där god kommunikation, initiativtagande och problemlösning står i fokus.

Du har chefsansvar fullt ut för både personal, kvalitet och budget inom specifikt område.

Vi tror att du har flerårig erfarenhet av att skapa goda resultat och brinner för att driva och forma en växande verksamhet lika mycket som du och gillar att utveckla medarbetare framåt.

Förutom att vi sätter stort värde i ett närvarande ledarskap behöver du kunna arbeta självständigt med att driva din avdelning och personal framåt. Du behöver ha lätt för att förstå helhetsbilden då du skapar förutsättningar och förbättringar i arbetet.

Som person är du en lagspelare med eget driv och initiativ. Vi ser att du har en hög integritet, är engagerad och att du har en förmåga att entusiasmera din omgivning ser vi som självklart. Det är också viktigt att du tycker det är roligt att samarbeta med kollegor och dess områden.

Du är en person som påverkar din omgivning med trovärdighet och initiativtagande.

Du är en ledare som vet att förbättringsarbete och samarbete är nyckeln till framgång!

Kravprofil

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet som ledare/chef
  • Erfarenhet av LEAN
  • God datavana

 

Övrigt om tjänsten

  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Visstidsanställning 1 år, med möjlighet till förlängning
  • Placering: Kungens Kurva
  • Arbetstid: Varierad arbetstid, Söndagsarbete kan förekomma
  • Kollektivavtal: Unionen, Lagring & Distribution

 

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Fredrik Sander, Produktionschef

 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vi arbetar löpande med urval, tester och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

 


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.