Vi söker farmacueter!

Stockholm

Vill du vara med på vår tillväxtresa och utmana ditt arbetssätt som traditionell farmaceut? Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie och vill tillhöra ett drivet och glatt gäng på logistikapoteket i Stockholm!

Vad är logistikapoteket?

I mars 2018 startade Tamro upp Logistikapoteket, på uppdrag av Apoteket AB. Här arbetar vi med e-handel och vårdavtalskunder inom olika landstig. Idag är vi 15 farmaceuter som jobbar på logistikapoteket i Kungens Kurva – och vi hanterar 100 % av Apoteket AB:s e-handel.

Din roll som Farmaceut på Tamro: 

Då vi jobbar med e-handel och vårdavtalskunder kan du jobba fokuserat tillsammans med dina kollegor, som består av både farmaceuter och lagermedarbetare. Vi arbetar i team och du har ansvar över den farmaceutiska slutkontrollen. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Farmaceut på Tamro är:

  • Iordningsställande av receptexpeditioner för e-handel och dialys i hemmet.
  • Iordningställande av rekvisitioner för slutenvård och privata vårdgivare.
  • Sortera och doseringsetikettera läkemedel.
  • Spädning av antibiotika.


Vi erbjuder dig:

En spännande bransch under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag! Vi erbjuder en arbetsplats där vi visar respekt mot varandra, vi gör alltid rätt för oss och drivs ständigt framåt av vårt livsviktiga uppdrag.

Här har du stort egenansvar och varierande arbetsuppgifter – din personliga utveckling är viktig även för Tamros fortsatta utveckling!

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss? 

Kontakta vår gruppchef Dalia Solaka här.
Hon återkommer till dig som är farmaceut inom några dagar.