Tillsvidareanställning
Deltid
Dag
2020-11-27
Kungens Kurva
Fredrik Sander

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Tamro söker fler lagermedarbetare

Det är en spännande bransch under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag!

Helst i tider som dessa så spelar distributionen av läkemedel en livsavgörande roll.

Om dina värderingar stämmer överens med våra så innebär det att vi erbjuder dig en arbetsplats där vi visar respekt för varandra, att vi alltid gör rätt för oss, och att vårt livsviktiga uppdrag hela tiden driver oss framåt.

På Tamro är balans mellan arbetsliv, privatliv och en aktiv fritid en viktig del för ett hållbart medarbetarskap.

 

Marknaden för e-handel ökar ständigt, och vi har därför nu behov av att bli ytterligare fler Tamroiter. Antingen på heltid eller deltid.

Är du en av dem?

 

Arbetsuppgifterna för en lagermedarbetare innebär att du arbetar i Tamros produktion med framplockning och packning av varor som sedan levereras till apotek, sjukhus och privata kunder inom e-handel.

Vi söker dig som är målmedveten, tycker om förbättringsarbete och har en positiv attityd. Servicekänsla, rätt arbetstempo i kroppen, samarbetsförmåga och noggrannhet är ytterligare några personliga egenskaper som krävs för att kunna utföra arbetet.

 

Arbetstiderna varierar mellan 07:00 - 19:30 Mån – Fre. Vi arbetar även söndagar.

Geografisk placering i Kungens Kurva.

 

Kravprofil:

  • Avslutad gymnasiekompetens, eller likvärdigt genom erfarenhet
  • Minst 18 år
  • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • För att vara aktuell för tjänsten måste sökande ha giltigt arbetstillstånd i Sverige

Meriterande:

  • Erfarenhet av orderplock av e-handel eller lager
  • Erfarenhet från läkemedelsbranschen
  • Erfarenhet av annat manuellt arbete såsom montering
  • Erfarenhet av förbättringsarbete

 

Kollektivavtal med Handelsanställdas förbund, Lagring & Distribution

Vi tillämpar 6 månaders provanställning

 

LogistikApoteket

"Vi kliver in i produktionen som ett lag med en tydlig spelidé och söker dig med både tekniskfärdighet och spelförståelse för lagerverksamhet. Det är lika viktigt att vara flexibel i en spelvändning som att vara beredd att ta en löpning för sina kollegor. Eftersom vi arbetar enligt LEAN uppskattar jag spelare som tar ansvar och ser problem som möjligheter till förbättringar"

Med vänlig hälsning
Fredrik Sander Produktionschef Logistikapoteket

 

 Vi kommer påbörja processen med tester löpande, så skicka in din ansökan redan idag.  

 

Inför rekryteringsarbetet har vi noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, rekryteringssajter eller liknande.


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.