Tillsvidareanställning
Heltid
Dag
Göteborg
Västra Götaland
Andreas Torgersson
+46 317677641

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Supply Chain Coordinator/Varuförsörjare till Tamro AB

Vill du vara en del av Tamros fortsätta resa med att göra skillnad för människors välbefinnande och hälsa? Trivs du i en roll med mycket ansvar och vill vara spindeln i nätet för att säkerställa en bra tillgänglighet av varor och ett effektivt flöde? Då är det kanske dig vi söker! Till Tamros avdelning Varuförsörjningen söker vi en serviceinriktad, samarbetsorienterad och kundintresserad Supply Chain Coordinator.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Supply Chain Coordinatorpå Tamro arbetar du med varustyrning och operativ service mot våra kunder i syfte att säkra avtalad lagerhållning, leveransservice och hög kvalitet. Rollen är operativ och du planerar och styr inköp till såväl vårt distributions- som centrallager.

Ditt arbete utgår även ifrån att du kontinuerligt tillsammans med dina kollegor säkrar och följer upp produktflödet och god tillgänglighet i syfte att förebygga driftstörningar. I din roll handlar det om att balansera leveranskedjan för att optimera processen. Rollen innebär således att du löpande analyserar och följer upp t.ex. restorder, saldo, inköp, separata leveransanalyser och information om förvaringsrutiner.

I din roll som Supply Chain Coordinator agerar du även och koordinerar ditt arbete med Marknadsavdelningen t.ex. vid olika kampanjer men också som länken mellan operativa verksamheten och Marknadsavdelningen i syfte att tillgodose att regler, rutiner och avtal efterföljs och utvecklas.

Din profil

 • Dina styrkor
  • Du gillar utmaningar och får energi av att vara spindeln i nätet – en energi du gärna delar med dig till andra
  • Du är noggrann, gillar analysarbete och får en extra energiboost av att identifiera lösningar på problem och se möjligheter
  • Du värdesätter och trivs med att samverka med andra både interna kunder och externa kunder
  • Din förmåga att bygga relationer innebär att du förhåller dig öppet och får andra att känna sig bekväma
  • Din kommunikativa förmåga är mycket vass och du trivs att bygga långsiktiga och goda relationer kunder
 • Din erfarenhet
  • Gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning t.ex.Universitet/Högskola eller YH inriktning mot Logistik, Inköp eller annat som vi bedömer relevant för tjänsten
  • Erfarenhet av att ha arbetat i liknande roll
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem, meriterande om du arbetat i Enterprise one
  • Goda kunskaper i Svenska och engelska i såväl tal som i skrift
  • Goda kunskaper inom Office-paketet, och en van användare av excel

Vi erbjuder dig

Spännande bransch under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag!

Vi erbjuder dig en arbetsplats där visar respekt för varandra, att vi alltid gör rätt för oss och att vårt livsviktiga uppdrag hela tiden driver oss framåt.

På Tamro är balans mellan arbetsliv, privatliv och en aktiv fritid en viktig del för ett hållbart medarbetarskap. Sveriges friskaste logistikkedja erbjuder dig därför konkurrenskraftiga förmåner

Övrigt om tjänsten och hur du söker

 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Placering: Göteborg
 • Arbetstid: Heltid, dagtid. Beredskap ingår i tjänsten
 • Bifogas i ansökan: CV, personligt brev
 • Kontakt: Andreas Torgersson, T.f. Supply Chain Manager, Tamro via andreas.torgersson@tamro.com

Sök redan idag! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2020-02-15.

Varmt välkommen med din ansökan!


Tamro AB

Sveriges friskaste logistikkedja

Varje dag förser Tamro fler än 1 400 apotek över hela Sverige med läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter. Det är ett viktigt uppdrag i den svenska värdekedjan för välbefinnande och vi tar det på största allvar. Tusentals människors hälsa och ibland även liv hänger på att vi alltid levererar i tid och i perfekt skick.

En väl fungerande läkemedelsförsörjning handlar om samarbete och förtroende. Tamro är en oberoende aktör och arbetar med allas bästa för ögonen – läkemedelstillverkare, apotek, konsumenter och patienter. Vi samarbetar med cirka 150 läkemedelstillverkare och ser till att lagerhålla samt distribuera deras produkter ut till apotek och sjukhus. Tamro erbjuder dessutom nordiska distributionstjänster och ett stort antal tilläggstjänster för att göra våra kunders vardag enklare.

Det arbetar drygt 550 personer på Tamro och företaget är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14 001. Vi har huvudkontor och distribunal i Göteborg samt distribunaler i Stockholm och Umeå. Tamro är ledande i Sverige på läkemedelslogistik och ingår PHOENIX group, en europeisk koncern med över 150 distribunaler i 25 länder.