Visstidsanställning
Deltid
Kväll
2020-02-29
Kungens Kurva
Helen Eklund
+46 856777171
+46 734177192

Vi värnar om din integritet

Syftet med Easycruit är att förenkla arbetsgivarens rekryteringsprocess och möjliggöra effektiva bedömningar av och kommunikation med kandidaterna i detta avseende. Som en del av användningen av Easycruit får arbetsgivaren personuppgifter från kandidaterna och behandlar sådana personuppgifter som en del av bedömningen av kandidaternas färdigheter och förmågor samt om han/hon passar för den annonserade positionen.Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att kandidaten samtycker till sådan behandling som en del av ansökan till positionen, där kandidaten väljer vilken typ av personuppgifter han/hon bestämmer sig för att dela med arbetsgivaren i detta avseende, exempelvis genom att använda uppladdningsfunktionen från Google eller Dropbox. Observera att kandidaterna är berättigade att när som helst dra tillbaka nämnda samtycke.Arbetsgivaren är registeransvarig för behandling av personuppgifter om kandidater och alla frågor angående integritet kan riktas till arbetsgivaren via de för syftet avsedda kommunikationskanalerna som tillhandahålls av Easycruit. Personuppgifterna behandlas i syfte att tillhandahålla, genomföra och utveckla tjänsterna.Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Kandidaterna kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.Kandidaterna kan när som helst kontakta arbetsgivaren för att utöva rätten att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa behandlingen avseende kandidaten, eller att invända mot behandlingen, samt rätten till uppgiftsportabilitet. Dessutom har kandidaterna rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av deras personuppgifter.

Lagermedarbetare Deltid Stockholm

Vi är i behov av att utöka vår styrka av både tillsvidareanställda och visstidsanställda lagermedarbetare.

Arbetsuppgifterna är sammanhängande utifrån verksamhetens art och gemensamt för dessa är hantering av varor som distribueras till apotek,sjukhus och privata kunder runtom i landet. 

Arbetsuppgifterna är alla på ett lager förekommande och kräver därför att du har en bra fysik. Vi söker dig som är tillförlitlig, målmedveten och har en positiv livssyn. Stresstålighet, servicekänsla, samarbetsförmåga och noggrannhet är personliga egenskaper som krävs för att nå framgång hos oss. Du är positiv och noggrann i ditt arbete, samtidigt som du kan arbeta i ett högt tempo.

Vi värdesätter plikttrogna medarbetare som med glädje levererar hög kvalitet i närvaro av en genuin teamkänsla.

Du ska en gymnasiekompetens som grund. Du ska också ha erfarenhet av lagerarbete, samt vara kunnig i svenska språket i både tal och i skrift.               

Har du truckutbildning, och är van att köra truck, kan det vara meriterande.

Vi behöver medarbetare till nedan beskrivna scheman:

Schema 1

Söndag   11:00-19:30

Måndag  09:00-19:30

Tisdag    12:00-19:30

Onsdag  12:00-19:30

 

Schema 2

Måndag 09:00-19:30

Tisdag   09:00-19:30

 

Schema 3

Måndag 15:30-19:30

Tisdag   15:30-19:30

Onsdag  15:30-19:30

Torsdag 15:30-19:30

Fredag   15:30-19:30

 

Det är viktigt att du i ansökan, anger vilket schema du är intresserad av.

 

Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. 

 

Då intervjuer sker löpande emotser vi gärna din ansökan snarast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Tamro AB

Med ett ofärgat perspektiv

Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet.